Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un atac armat produs la un mall din Statele Unite s-a soldat cu un mort și trei răniți

Un atac armat s-a produs vineri seara la un mall din Hoover, Alabama, Statele Unite ale Americii.

de Cristi Ioniţă

la 04.07.2020 , 09:52

Un copil de opt ani și-a pierdut viața în atacul din mall-ul din Alabama Polițiștii încă nu cunosc foarte multe detalii despre atacul din mall-ul din Alabama - ABC News
  • Un băiat de opt ani și-a pierdut viața în atacul din Statele Unite.
  • Mall-ul din Alabama a mai fost scena unei tragedii produse în 2018.

Primele informații arată că șase sau șapte focuri de armă s-au tras în zona restaurantelor din incinta centrului comercial.

Conform ABC News, un băiat de opt ani și-a pierdut viața în timpul atacului, în timp ce alte trei persoane, o fetiță și doi adulți, au fost grav rănite.

Băiatul care și-a pierdut viața a fost identificat drept Royta Giles Jr., un puști care urma să intre în clasa a treia și despre care profesorii spun că "era un copil foarte deștept, o bijuterie de copil care avea deja ambiții mari de a intra în industria muzicală".

Articolul continuă după reclamă

Nu se cunosc încă foarte multe detalii despre atac. Din acest motiv polițiștii au făcut apel la posibilii martori să apeleze forțele de ordine.

Există inclusiv o variantă conform căreia ar fi vorba, de fapt, despre o reglare de conturi între două grupări, iar victimele să fi fost în momentul nepotrivit, la locul nepotrivit.

În urmă cu doi ani, în mall-ul respectiv a avut loc o altă tragedie care a produs numeroase controverse.

Un polițist a împușcat mortal un tânăr de culoare, pe Emantic EJ Bradford Jr., de 21 de ani. Procurorii au decis să nu-l sancționeze pe polițist, luându-se în calcul și circumstanțele în care a acționat.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un atac armat produs la un mall din Statele Unite s-a soldat cu un mort și trei răniți