Antena Meniu Search
x

Guvernul venezuelean, atacat de hackeri. Au fost vizate site-urile instituţiei: "Zilele dictaturii sunt numărate"

Un grup de hackeri a atacat site-urile Guvernului venezuelean, într-o operaţiune vizând “dictatura” preşedintelui Nicolas Maduro, relatează BBC News.

Un grup de hackeri a atacat site-urile Guvernului venezuelean, într-o operaţiune vizând “dictatura” preşedintelui Nicolas Maduro, relatează BBC News.

Gruparea Gardienii Binari a publicat mesaje care par să susţină acţiunile unei grupări de persoane înarmate, care au atacat duminică o bază militară din oraşul Valencia, din centrul ţării.

Printre site-urile vizate se numără cel al Guvernului, al Consiliului Naţional Electoral şi al Marinei.

Un mesaj publicat pe site-ul Guvernului face referire la “Operaţiunea David” – numele de cod al atacului de la Valencia. “Zilele dictaturii sunt numărate”, au adăugat hackerii.

Pe acelaşi subiect

Între timp, susţinători ai preşedintelui Maduro au mărşăluit în capitala ţării, Caracas. Ei au cerut încheierea protestelor opoziţiei, marcate de violenţe, care durează de luni de zile.

Peste 100 de oameni au murit în protestele faţă de economia în derivă şi faţă de ceea ce opoziţia consideră drept tentative ilegale ale Guvernului de a se agăţa de putere.

Potrivit ONG-ului Foro Penal, cel puţin 4.500 de persoane au fost arestate de la începutul valului de proteste. Aproximativ 1.000 dintre ele se află în continuare în detenţie, dintre care 300 în urma ordinelor unor tribunale militare.

Sursă: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Guvernul venezuelean, atacat de hackeri. Au fost vizate site-urile instituţiei: "Zilele dictaturii sunt numărate"