Antena Meniu Search
x

Atac cu drone asupra Kievului, după o pauză de 12 zile. Sistemele de apărare aeriană au distrus toate ţintele

Război în Ucraina. Rusia a lansat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un atac cu drone asupra Kievului, după o pauză de 12 zile, a declarat duminică un oficial militar ucrainean, sistemele de apărare aeriană distrugând preliminar toate ţintele aflate în apropierea lor, informează Reuters.

de Redactia Observator

la 02.07.2023 , 21:31

"Un alt atac inamic asupra Kievului", a declarat Serghei Popko, un general-colonel care conduce administraţia militară a Kievului, într-o postare pe canalul Telegram. "În acest moment, nu există informaţii despre posibile victime sau pagube".

Au fost auzite explozii în Kiev

Potrivit Reuters, au fost auzite explozii care seamănă cu sunetul unor sisteme de apărare aeriană care lovesc ţinte. Nu sunt informaţii imediate cu privire la amploarea atacului.

Vezi și

Kievul, regiunea sa şi o serie de regiuni din centrul şi estul Ucrainei au fost sub alertă de raid aerian timp de aproximativ o oră după ora locală 02.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Este cod roșu de caniculă în mare parte din ţară. Cum vă feriţi de căldura sufocantă?
Observator » Stiri externe » Atac cu drone asupra Kievului, după o pauză de 12 zile. Sistemele de apărare aeriană au distrus toate ţintele