Antena Meniu Search
x

Atac cu sabia comis la o şcoală din Suedia! Un elev şi un profesor au murit

Un elev şi un profesor au murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă în urma unui atac comis la o şcoală din Suedia. Incidentul este şocant

Vezi și

Un elev şi un profesor au murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă în urma unui atac comis la o şcoală din Suedia. Incidentul este şocant

Localnicii sunt în stare de şoc. Le vine greu să creadă că în oraşul lor s-a putut petrece o astfel de grozăvie. Mulţi au mers în grabă la şcoală ca să afle informaţii despre atac şi să îşi caute rudele. 400 de elevi se aflau la cursuri când s-a întâmplat totul.

Martorii au povestit că un bărbat în jur de 20 de ani, cu chipul acoperit, a intrat în şcoală cu un fel de sabie. A înjunghiat câţiva elevi şi profesori. Pe unul dintre profesori l-a ucis pe loc. Cei care au reuşit să fugă la timp s-au baricadat în clase sau au ieşit din şcoală. Când Poliţia şi Salvarea au ajuns la faţa locului, atacatorul încerca să forţeze uşile, în căutare de noi victime.

Oamenii legii au tras asupra lui şi l-au rănit grav. Bărbatul e acum internat în acelaşi spital unde sunt victimele care au supravieţuit atacului său. Doi băieţi de 11 şi 15 ani şi un profesor au fost operaţi de urgenţă. Unul dintre copii nu a supravieţuit.

Anchetatorii nu au dezvăluit până acum identitatea criminalului şi nici motivele din spatele atacului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Atac cu sabia comis la o şcoală din Suedia! Un elev şi un profesor au murit