Antena Meniu Search
x

Foto Atac în faţa ambasadei Israelului din Belgrad. Un bărbat a tras cu o arbaletă într-un poliţist. Atacatorul a fost împuşcat mortal

Un bărbat cu o arbaletă a rănit sâmbătă un poliţist de serviciu în faţa ambasadei Israelului la Belgrad, înainte de a fi împuşcat mortal, a anunţat ministrul sârb de Interne. 

de Redactia Observator

la 29.06.2024 , 19:52

În jurul orei 11:00 (09:00 GMT), o "persoană necunoscută (...) a împuşcat cu o arbaletă un membru al forţelor de poliţie, care asigura securitatea ambasadei israeliene, şi l-a lovit în gât", a declarat UIvica Dacic, scrie news.ro.

Atacatorul a fost împuşcat mortal

Poliţistul "a folosit o armă în legitimă apărare" împotriva atacatorului, care "a murit din cauza rănilor", a adăugat el într-un comunicat.

Vezi și

Descriind atacul drept "un act terorist îndreptat împotriva statului sârb", Dacic a continuat să le spună jurnaliştilor că acesta este "legat de mai multe persoane care sunt suspectate de mult timp că au legături cu mişcarea wahhabită", ramura ultraconservatoare a islamului care domină Arabia Saudită.

Mai multe persoane au fost arestate "preventiv", iar nivelul de alertă a fost ridicat la Belgrad, a adăugat ministrul de Interne.

Poliţistul rănit a fost internat la spital pentru a fi operat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Stiri externe » Atac în faţa ambasadei Israelului din Belgrad. Un bărbat a tras cu o arbaletă într-un poliţist. Atacatorul a fost împuşcat mortal