Antena Meniu Search
x

ATAC SÂNGEROS la Sankt Petersburg: Anchetatorii au confirmat OFICIAL că Akbarzhon Djalilov a fost autorul atacului sinucigaş

Anchetatorii ruşi l-au identificat oficial, pe baza probelor ADN, pe Akbarzhon Djalilov, drept autorul atacului sinucigaş de luni de la metroul din Sankt Petersburg, relatează Associated Press.

Anchetatorii ruşi l-au identificat oficial, pe baza probelor ADN, pe Akbarzhon Djalilov drept autorul atacului sinucigaş de luni de la metroul din Sankt Petersburg.

Mai mult, ADN-ul tânărului de 22 de ani a fost găsit pe o geantă cu explozibili descoperită şi dezamorsată într-o altă staţie de metrou din Sank Petersburg.

Cine era Akbarjon Djalilov

Pe acelaşi subiect

"Autorul-kamikaze din metroul din Sankt-Petersburg (nord-vestul Rusiei) este un cetățean kîrgîz, Akbarjon Djalilov, născut în 1995", a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al serviciilor de securitate kârgâze, Rakhat Saulaimanov.

 Akbarjon Djalilov s-a născut în localitatea Osh, a doua cea mai mare localitate din Kîrgîzstan.

Cel puţin 14 oameni au murit şi alţi 49 au fost răniţi într-un atentat comis luni într-o garnitură de metrou din Sankt Petersburg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » ATAC SÂNGEROS la Sankt Petersburg: Anchetatorii au confirmat OFICIAL că Akbarzhon Djalilov a fost autorul atacului sinucigaş