Antena Meniu Search
x

Atac sângeros într-un mall din Suedia. Cel puţin două persoane, înjunghiate de un bărbat. Agresorul a fost reţinut

Un atac violent a avut loc, marţi dimineaţă, într-un mall din oraşul suedez Vasteras, aflat la 90 de kilometri de capitala Stockholm. Potrivit primelor informaţii, cel puţin două persoane au fost rănite de agresorul înarmat cu un cuţit. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 11:35

Atac într-un mall din Suedia
Atac într-un mall din Suedia - Profimedia (scop ilustrativ)

Cel puţin două persoane au fost rănite într-un atac comis în oraşul Vasteras din Suedia, a anunţat marţi poliţia locală, adăugând că o persoană a fost reţinută la locul incidentului, relatează Reuters. Poliţia a precizat într-un comunicat că în atac a fost folosit un obiect ascuţit, însă nu a oferit alte detalii. Conform Daily Mail, atacul s-a petrecut într-un mall din oraş.

Atac cu cuţitul într-un mall din Suedia. Agresorul a fost reţinut

Cotidianul suedez Aftonbladet, citând surse sub rezerva anonimatului, a afirmat că victimele au fost înjunghiate cu un cuţit. Poliţia a declarat că atacul a avut loc în centrul oraşului Vasteras, situat la circa 90 de kilometri vest de capitala Stockholm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Atac sângeros într-un mall din Suedia. Cel puţin două persoane, înjunghiate de un bărbat. Agresorul a fost reţinut