Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Atacat dur de Biden şi Obama, Trump a ripostat: "Suntem aproape de un război nuclear şi nu ştim cine ne conduce ţara. Biden? Obama, o altă minunăţie"

Un miting electoral al Kamalei Harris s-a transformat în concert hip-hop. Eminem s-a urcat pe scenă şi i-a îndemnat pe americani să o voteze pe candidata democrată, iar Barack Obama a cântat un hit al rapperului. În ciuda imaginilor devenite virale, casele de pariuri îl dau favorit pe Donald Trump pentru Casa Albă.

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 20:08

Îmbrăcat în trening, Eminem a dat un recital electoral la un miting de la Detroit. Apariţia lui nu a fost întâmplătoare în Michigan. Este unul dintre statele care ar putea înclina balanţa în favoarea Kamalei Harris în ziua votului pentru Casa Alba. "Ne apropiem de alegeri, iar reflectorul este pe noi mai mult ca niciodată şi cred că este foarte important să vă folosiţi vocea! Încurajez pe toată lumea să meargă la vot, vă rog!", a declarat Eminem.

Casele de pariuri arată că Trump are 66% şanse să câştige Casa Albă

Eminem i-a pasat apoi microfonul unui invitat-surpriză. "E aici ca să vă spună mai multe lucruri despre asta... preşedintele Barack Obama", a declarat Eminem. La opt ani după ce a părăsit Casa Albă, Barack Obama a demonstrat că încă mai ştie cum să ridice publicul în picioare. A intrat pe scenă pe ritmurile unei piese motivaţionale a lui Eminem şi a continuat să cânte în aplauzele susţinătorilor.

Vezi și

După ce a uimit audienţa, Obama a pus tunurile pe Donald Trump. L-a atacat într-un discurs de aproape o oră. "Înţeleg de ce oamenii vor să agite lucrurile, pot să înţeleg asta. Dar nu pot să înţeleg de ce ar crede cineva că Donald Trump va agita lucrurile în favoarea voastră", a declarat Barack Obama. Atacuri dure au venit şi de la Joe Biden. "Trebuie să fie închis din punct de vedere politic. Serios, este un pericol real la adresa democraţiei şi asta nu este o hiperbolă", a declarat Joe Biden.

"Suntem aproape de un război nuclear şi nu ştim cine ne conduce ţara. El (n.red - Joe Biden)? Obama, asta este o altă minunăţie! S-a descurcat bine, nu?! Dacă îţi place o ţară divizată, el era minunat, era grozav!", a declarat Donald Trump. Cu 12 zile înaintea alegerilor prezidenţiale, Statele Unite sunt în faţa uneia dintre cele mai strânse curse prezidenţiale din istoria lor. Sondajele electorale o dau câştigătoare pe Kamala Harris cu doar 1-2 procente în faţa lui Trump. Pentru prima dată, însă, casele de pariuri arată că Trump are 66% şanse să câştige Casa Albă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Ştiri externe » Atacat dur de Biden şi Obama, Trump a ripostat: "Suntem aproape de un război nuclear şi nu ştim cine ne conduce ţara. Biden? Obama, o altă minunăţie"