Antena Meniu Search
x

Aterizare mai puțin obișnuită pe o autostradă din Canada. Șoferii s-au trezit în față cu un avion de mici dimeniuni

Un avion de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă pe o autostradă din Canada din cauya unei probleme tehnice. La un minut de la decolare, pilotul şi-a dat seama că ceva nu este în regulă cu aparatul de zbor și a avut de luat o decizie radicală: „Nu am avut altă opțiune. Aterizam aici sau într-o clădire”.

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 16:33

Aterizare mai puțin obișnuită pe o autostradă din Canada. Șoferii s-au trezit în față cu un avion de mici dimeniuni
Aterizare mai puțin obișnuită pe o autostradă din Canada. Șoferii s-au trezit în față cu un avion de mici dimeniuni - Twitter / CityNews

Incident neobișnuit într-o suburbie din Toronto. Șoferii care circulau pe autostrada 407 s-au trezit cu un avion care a decolat de urgență pe banda de mers, din cauza unei probleme tehnice. O tragedie a fost evitată datorită calmului și prezenței de spirit ale pilotului, potrivit publicației City News Toronto.

Avionul de mici dimensiuni decolase, miercuri de pe aeroportul din Buttonville, iar după aproximativ un minut, pilotul Ibrahim Kulom și-a dat seama că aparatul de zbor are o problemă tehnică la motor. Pentru că nu mai avea timp să se întoarcă pe aeroport, Kulom, care este și instructor de zbor, a decis să aterizeze pe autostrada. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii canadieni au lăudat prezența de spirit a pilotului, mărturisind că manevra sa a fost executată ca la carte și astfel s-a evitat o tragedie. 

“Am încercat să întoarcem. Am transmis care este situația noastră și că ne îndreptăm spre autostrada. Nu am avut altă opțiune: ori asta, ori intram într-o clădire. Nu credeam că voi fi implicat într-un astfel de incident, dar s-a întâmplat. Mă bucur că sunt în siguranță”, a declarat pilotul. În avion se mai afla încă o persoană. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Aterizare mai puțin obișnuită pe o autostradă din Canada. Șoferii s-au trezit în față cu un avion de mici dimeniuni