Antena Meniu Search
x

Atleta olimpică Agnes Tirop a fost găsită înjunghiată mortal în casa sa din Kenya

Atleta Agnes Tirop, care a reprezentat Kenya în proba de 5.000 m de la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a terminat pe locul patru în finală, a fost găsită moartă în casă. Tânăra sportivă, de doar 25 de ani, ar fi fost înjunghiată în abdomen.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.10.2021, 16:49

Atleta olimpică Agnes Tirop a fost găsită înjunghiată mortal în casa sa din Kenya
Atleta olimpică Agnes Tirop a fost găsită înjunghiată mortal în casa sa din Kenya - Profimedia Images

Agnes Tirop a fost descoperită miercuri cu răni înjunghiate în abdomen în casa ei din Iten, Elgeyo Marakwet, potrivit rapoartelor locale, citate de The Guardian.

Agnes Tirop a fost găsită înjunghiată în casă

Deocamdată nu există informații despre circumstanțele morții atletei, însă presa locală titrează că autorul crimei ar fi chiar soțul acesteia.

Agnes Tirop a fost medaliată cu bronz la 10.000 de metri atât la Mondialele din 2017 de la Londra, cât și la cele din 2019 de la Doha. Ca junioară a câștigat mai multe titluri de campioană mondială la cross country. 

Pe acelaşi subiect

Atleta a doborât un nou record mondial luna trecută

Luna trecută, ea a reușit să stabilească un nou record mondial la cursa de 10 km pentru femei, la evenimentul Road To Records din Germania, pe 12 septembrie, trecând linia de sosire în 30:01 minute.

„Sunt atât de fericită să bat recordul mondial. Ritmul a fost dur, dar am simțit că organismul meu răspunde bine”, a spus ea atunci.

La Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, a concurat însă în cursa de 5.000 de metri, însă a ratat obținerea unui loc pe podium, ieșind abia pe locul patru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Atleta olimpică Agnes Tirop a fost găsită înjunghiată mortal în casa sa din Kenya