Antena Meniu Search
x

Se stiu toate cele trei victime de la Boston

A fost stabilita identitatea tuturor celor trei persoane care si-au pierdut viata in atentatul de luni dupa-amiaza de la maratonul din Boston

In urma exploziei celor doua bombe si-au pierdut viata Martin Richard, un baietel de doar opt ani din Boston, Krystle Campbell ( 29 de ani ) din orasul Medford si un absolvent al Universitatii din Boston, al carui nume nu a fost facut public, anunta Fox News.

Tatal lui Krystie Campbell a explicat pentru presa locala ca femeia de doar 29 de ani isi insotise cea mai buna prietena pentru a-l fotografia pe partenerul acesteia la trecerea liniei de sosire.

Cea de-a treia victima este un cetatean chinez, care se afla la studii in Statele Unite ale Americii. Se pare ca rudele tanarului ucis nu doresc ca identitatea acestuia sa fie data publicitatii.

Moartea baietelului de numai opt ani, ucis dupa ce si-a imbratisat tatal care tocmai trecuse linia de sosire a maratonului, a emotionat o lume intreaga.

“Tatal s-a indepartat si baiatul s-a intors pe marginea drumului pentru a se intalni cu mama si sora sa mai mica. Bomba a explodat in acel moment. Baiatul a fost ucis, sora lui si-a pierdut un picior, iar mama lor a fost grav ranita”, a povestit Kevin Cullen, citat de AFP.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Se stiu toate cele trei victime de la Boston