Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moarte îngrozitoare: o familie întreagă a pierit într-un vulcan. Părinţii au murit încercând să-şi salveze fiul de 11 ani

Un băiat de 11 ani şi părinţii săi au murit în timp ce vizitau o zonă vulcanică din apropiere de Napoli, a informat marţi poliţia locală, citată de DPA. 

de Redactia Observator

la 12.09.2017 , 18:43

Un băiat de 11 ani şi părinţii săi au murit în timp ce vizitau o zonă vulcanică din apropiere de Napoli, a informat marţi poliţia locală, citată de DPA. 

Accidentul a avut loc la Solfatara di Pozzuoli, un crater vulcanic de mari dimensiuni, parte a zonei vulcanice Campi Flegrei - intrat de mult timp în circuitul turistic.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Poliţia din Napoli a declarat pentru DPA că tatăl copilului avea 45 de ani, iar mama 42. Un alt membru al familiei, tot un copil, a supravieţuit, a explicat poliţia, fără a oferi alte detalii.

Potrivit agenţiei de ştiri ANSA, baiatul a pătruns într-o zonă interzisă şi a fost copleşit de vapori toxici, iar părinţii săi au murit în timp ce încercau să îl scoată de acolo.

 Familia, originară din Torino, se afla, probabil, într-un tur al zonei, a indicat ANSA. Pozzuoli, aminteşte DPA, se află la aproximativ 20 de kilometri vest de Napoli.

Sursă: Agerpres.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Moarte îngrozitoare: o familie întreagă a pierit într-un vulcan. Părinţii au murit încercând să-şi salveze fiul de 11 ani