Meniu
Search
x

Audi în mers, zdrobit de o bucată de stâncă desprinsă de pe un versant, în Alpii Retici. Șoferul, un pictor italian, a murit pe loc

Scene şocante, luni, în Bassa Valtellina, Italia. Şoferul unui Audi a murit pe loc, după ce o bucată de stâncă s-a desprins de pe versantul muntelui şi s-a prăbuşit peste maşină. Tragedia s-a produs pe drumul provincial numărul 10, care duce până în oraşul Civo, din Alpii Retici.

De Veronica Micu la 09.02.2021, 13:31
  • Roberto Bogialli avea 68 de ani, locuia în Morbegno şi era pictor.  

Potrivit publicaţiei Il Giorno, piatra s-a desprins de pe versant ca urmare a ploilor care au lovit zona, duminică.

Stânca a rupt plasa de siguranţă şi s-a prăbuşit peste cabina şoferului, care nu a mai avut nicio şansă.

La faţa locului au intervenit rapid carabinierii, dar şi echipajele de prim-ajutor. Din păcate, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Roberto Bogialli avea 68 de ani, locuia în Morbegno şi era pictor.  

Mașină strivită de o bucată de stâncă, la Buzău. Patru tineri, la un pas de tragedie

Un incident asemănător a avut loc, recent, şi în România. 

Patru tineri au fost la un pas să moară, striviţi în maşină de o stâncă desprinsă de pe un versant din viaductul Giurca, pe drumul care leagă Buzăul de Braşov.

În imaginile filmate de un martor, se vede cum bolovanul imens a distrus partea din faţă a autoturismului, apoi s-a rupt în bucăţi care au rămas risipite pe asfalt.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Audi în mers, zdrobit de o bucată de stâncă desprinsă de pe un versant, în Alpii Retici. Șoferul, un pictor italian, a murit pe loc