Meniu
Search
x

Austria, Algeria, Grecia și Bulgaria au raportat primele decese cauzate de coronavirus

Epidemia de coronavirus continuă să facă ravagii la nivel global, autoritățile din Austria, Algeria, Grecia și Bulgaria raportând primele decese cauzate de teribilul virus.

De Cristi Ioniţă la 12.03.2020, 15:27
  • Austria, Algeria, Grecia și Bulgaria au raportat primele decese cauzate de coronavirus
  • Iran continuă să fie una dintre cele mai afectate țări de coronavirus

Epidemia de coronavirus continuă să facă ravagii la nivel global, autoritățile din Austria, Algeria, Grecia și Bulgaria raportând primele decese cauzate de teribilul virus.

Deși a decis închiderea granițelor cu Italia, Austria a ajuns, deja, la 302 îmbolnăviri cu coronavirus. Unul dintre pacienți a murit și doar doi s-au recuperat din punct de vedere medical

Conform BNO News, și în Grecia situația este extrem de dificilă chiar dacă, până acum, au fost raportate doar 99 de îmbolnăviri, un deces și doi pacienți în stare gravă.

În Grecia situația este dificilă din cauza problemelor avute cu imigranții la granița cu Turcia.

Pe acelaşi subiect

În Algeria a murit unul dintre cei 24 de pacienți descoperiți cu coronavirus

Bulgaria a anunțat și ea primul deces cauzat de coronavirus din cei doar șapte pacienți descoperiți cu teribilul virus până acum.

Alte raportări făcute joi arată că în Iran au fost 1.075 de îmbolnăviri noi și 75 de decese cauzate de coronavirus în ultimele 24 de ore (10.075 de îmbolnăviri și 429 de decese în total), iar în Danemarca au fost 99 de îmbolnăviri noi, ajungându-se la un total de 615 îmbolnăviri.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Austria, Algeria, Grecia și Bulgaria au raportat primele decese cauzate de coronavirus