Antena Meniu Search
x

Austria ar putea avea cel mai tânăr premier din Europa şi chiar din lume!

Austria ar putea avea de mâine cel mai tânăr premier din Europa şi chiar din lume! La 31 de ani, actualul ministru de Externe speră să câştige parlamentarele

Vezi și

Austria ar putea avea de mâine cel mai tânăr premier din Europa şi chiar din lume! La 31 de ani, actualul ministru de Externe speră să câştige alegerile parlamentare care au loc astăzi în această ţară. Şi să preia apoi şefia Guvernului. Partidul lui se clasează pe primul loc, arată sondajele efectuate la ieşirea de la urne. 

Favoritul alegerilor parlamentare anticipate organizate astăzi, în Austria, este un tânăr de 31 de ani.

Sebastian Kurz vrea să remodeleze politica acestei ţări. Şi are şanse să devină cel mai tânăr premier din Europa.  

Sebastian Kurz, liderul Partidului Poporului din Austria: "Nu trebuie să primim în Austria mai mulți oameni decât putem integra. Și ar trebui să-i ajutăm pe cei aflaţi deja aici, în loc să primim fără limită oameni în Europa."

Imigraţia ilegală a dominat campania electorală din Austria. Devenit la doar 27 de ani cel mai tânăr ministru de Externe din lume, Sebastain Kurz este considerat un reprezentant al înnoirii clasei politice. Un purtător de speranţă. Acest lider carismatic al conservatorilor austrieci a promis că va pune capăt imigraţiei ilegale. 

Sebastian Kurz, liderul Partidului Poporului din Austria: "Vă pot garanta că voi face tot posibilul să scad taxele pentru muncitori, astfel încât oamenii cu venituri mici şi medii să aibă bani cu care să poată trăi."

Rivalii lui Sebastian Kurz se tem că avântul acestuia pune în pericol democrația. O victorie a partidului său ar aduce la putere şi extrema dreaptă. În cazul în care va deveni premier, Kurz le va dovedi austriecilor dacă ideile sale au fost doar o strategie sau chiar convingerile proprii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Austria ar putea avea cel mai tânăr premier din Europa şi chiar din lume!