Antena Meniu Search
x

Nepotul lui Pablo Escobar a găsit o parte din averea traficantului în pereții casei sale

A lăsat în urma sa o avere impresionantă, pe care a ascuns-o în diverse locuri din toată lumea. Un nepot al lui Pablo Escobar susţine că a găsit o parte din banii unchiului său ascunşi în pereţii casei în care trăieşte. Este vorba de un sac cu 18 milioane de dolari, în banii de azi. Nu s-a putut însă bucura că s-a îmbogăţit peste noapte. Cea mai mare parte a bancnotelor erau putrezite. 

de Redactia Observator

la 25.09.2020, 23:01

Vezi și
  • Pablo Escobar este considerat cel mai puternic traficant de droguri din istorie.

Ascunsă bine sub tencuială. Acolo a găsit Nicolas Escobar comoara celebrului său unchi. O pungă în care erau milioane de pesos, echivalentul a 18 milioane de dolari. Şi nu e prima dată când găseşte din avuţia ascunsă a lui Escobar şi spune că i s-a arătat în vis unde să caute. 

Nicolas Escobar, nepotul lui Pablo Escobar: Era o geantă destul de mare, mirosul era îngrozitor, mai rău decât cel al unui cadavru, de o sută de ori mai puternic. 

Multe dintre bancnotele ascunse în pereţi au putrezit şi nu mai pot fi folosite. Pe lângă punga cu bani, nepotul traficantului a mai găsit un ceas de firmă, o maşină de scris, pe care Escobar o folosea pentru a-şi scrie manifestele, câteva grame de aur şi stiloul traficantului. 

Nicolas Escobar, nepotul lui Pablo Escobar: Este stiloul de aur cu care Pablo semna comunicatele de presă în numele organizaţiei "Los Extraditables".

Nicolas Escobar vorbeşte cu mândrie de unchiul său, se laudă că era nepotul preferat şi îl însoţea peste tot. 

Nicolas Escobar, nepotul lui Pablo Escobar: O persoană m-a sechestrat pe 17 mai 1993 cu singurul scop de a afla unde este Pablo. M-a torturat timp de șapte ore. 

La aproape 30 de ani de la moartea sa, Pablo Escobar este considerat cel mai mare traficant de droguri din istorie. Supranumit "regele cocainei", a condus cartelul Medellin şi traficul de droguri la nivel mondial aproximativ două decenii, de la începutul anilor 70 şi până la moartea sa. 

La apogeul carierei sale deținea 90% din piaţa de cocaină din SUA şi 80% din cea mondială. Aşa a ajuns al doilea cel mai bogat om de pe planetă la vremea respectivă, după sultanul din Brunei, cu o avere estimată la 30 de miliarde de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Nepotul lui Pablo Escobar a găsit o parte din averea traficantului în pereții casei sale