Antena Meniu Search
x

Video Avion Boeing filmat cu o aripă ruptă, pe ruta San Francisco - Boston: "Ar trebui să mă îngrijorez?"

O parte din aripa unui avion Boeing care zbura de la San Francisco la Boston s-a rupt. TF1 a prezentat imagini despre care susține că au fost filmate luni, de către un pasager, care a comentat: "În sfârșit vom ateriza și coșmarul se va termina".

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 17:21

avion Boeing cu aripa ruptă în SUA
Avion Boeing filmat cu o aripă ruptă, pe ruta San Francisco - Boston: "Ar trebui să mă îngrijorez?" - www.wcvb.com

Cei 165 de pasageri ai acestui zbor al companiei United Airlines de la San Franciso la Boston, în Statele Unite, au avut parte luni de o sperietură zdravănă după ce o parte din aripă s-a desprins treptat în timpul zborului.

Primul pasager care și-a dat seama de acest lucru a făcut o fotografie și a decis să o posteze pe internet pentru a cere sfaturi. "Așa arată aripa. Ar trebui să mă îngrijorez, să anunț un membru al echipajului?", a scris acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cum ruptura a continuat să se agraveze, echipajul a fost în cele din urmă informat și a deviat avionul către un aeroport mai apropiat. Acesta a aterizat fără dificultăți.

Avioanele Boeing au suferit recent mai multe incidente

Un geam al cabinei de pilotaj s-a fisurat săptămâna aceasta. Iar luna trecută, o ușă a fost smulsă, încă în zbor, din cauza unui defect de construcție al aeronavei.

În ceea ce privește aripa, investigația este în curs de desfășurare, dar primele indicii sugerează că este vorba mai degrabă de uzură la acest avion vechi, care este în serviciu de 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Avion Boeing filmat cu o aripă ruptă, pe ruta San Francisco - Boston: "Ar trebui să mă îngrijorez?"