Antena Meniu Search
x

Avion izolat în Madrid! Suspiciuni de EBOLA la bordul aeronavei

Un avion Air France a fost oprit la sol pe aeroportul din Madrid, pe fondul suspiciunilor că un pasager ar fi infectat cu virusul Ebola

Un avion Air France a fost oprit la sol pe aeroportul din Madrid, pe fondul suspiciunilor că un pasager ar fi infectat cu virusul Ebola

UPDATE 16:30 Avionul, care venea de la Paris, a fost trimis într-o zonă specială, iar o echipă medicală a urcat la bord pentru a examina pasagerul suspect, a adăugat într-un comunicat AENA, gestionarul aeroporturilor spaniole.

"Protocolul de urgenţă sanitară a fost activat pe aeroportul Adolfo Suarez Madrid-Barajas, pentru un pasager dintr-un avion Air France care venea de la Paris", a afirmat AENA.

"Este vorba despre protocolul pentru Ebola", a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al Air France.

Compania "Air France confirmă că un pasager al cursei AF1300, care asigura ruta Paris Charles de Gaulle-Madrid Barajas, la data de 16 octombrie 2014, a prezentat simptome (tremurături) în timpul zborului".

Echipajul aeronavei, care a plecat de pe Charles de Gaulle, Paris, a alertat autorităţile la sosirea aeronavei pe aeroportul Barajas. Motivul: temerile că un pasageri care venea din Lagos, Nigeria, ar fi infectat.

Autorităţile au precizat totuşi că ceilalţi pasageri au fost debarcaţi conform procedurilor obişnuite şi că acum se află într-un perimetru de securitate.

Aeronava este acum izolată, iar pasagerul aştepta o ambulanţă pentru a ajunge la spital, unde va fi supus testelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Avion izolat în Madrid! Suspiciuni de EBOLA la bordul aeronavei