Antena Meniu Search
x

Aterizare de urgenţă pentru un avion militar israelian. Piloţii au rămas fără cupolă la peste 9.000 metri altitudine

Incident incredibil în Israel. Un avion de luptă F-15 al forţelor aeriene militare israeliene a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă, după ce a pierdut acoperişul cabinei piloţilor, la peste 9.000 de metri altitudine.

Un avion militar israelian a rămas fără cupolă la 9.000 metri altitudine
Piloţii unui avion militar israelian au rămas fără cupolă la peste 9.000 metri altitudine - Pixabay

Incident incredibil în Israel. Un avion de luptă F-15 al forţelor aeriene militare israeliene a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă, după ce a pierdut acoperişul cabinei piloţilor, lăsându-i pe aceştia fără protecţie în faţa vântului puternic şi a frigului extrem, la peste 9.000 de metri altitudine.

Incidentul extrem de rar a avut loc pe 2 ianuarie 2019, în timp ce piloţii israelieni efectuau un zbor de antrenament.

La un moment dat, piloţii au văzut cum acoperişul cabinei lor s-a desprins şi şi-a luat zborul, la o altitudine de 9.144 de metri, în condiţiile în care temperatura din exterior era de minus 45 de grade Celsius.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aterizarea de urgenţă a avionului de luptă F-15 s-a desfăşurat fără incidente, precizează comunicatul, iar comandantul armatei aerului a ordonat oprirea imediată a tuturor zborurilor de antrenament cu F-15 până la finalizarea anchetei cu privire la acest incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Aterizare de urgenţă pentru un avion militar israelian. Piloţii au rămas fără cupolă la peste 9.000 metri altitudine