Antena Meniu Search
x

Momentul terifiant în care un avion cade din cer, după ce un motor a luat foc. Cu sânge rece, un pasager a început să filmeze prăbușirea (Video)

Imagini înfiorătoare au fost filmate în Africa de Sud. Un pasager a filmat momentul în care un avion Convair CV-340, care a decolat din Pretoria, se prăbușește peste o fabrică în urma unei defecțiuni la motor.

Momentul terifiant în care un avion cade din cer, după ce un motor a luat foc - news.com.au

Imagini înfiorătoare au fost filmate în Africa de Sud. Un pasager a înregistrat momentul în care un avion Convair CV-340, care decolase din Praetoria, se prăbușește peste o fabrică de lactate în urma unei defecțiuni la motor.

Pe imaginile obținute de news.com.au, de aproximativ trei minute, se poate observa cum motorul de pe partea stângă a aeronavei izbucnește în flăcări, sub privirile îngrozite ale pasagerilor.

“Devine din ce în ce mai rău!”

Unul dintre pasagerii aflați la bord și-a păstrat calmul și a reușit să filmeze întreg calvarul. Înregistrarea se termină cu un sunet asurzitor, provocat de impact, după care se aud tipetele răniților.

Un bărbat poate fi auzit cum le transmite în engleză pasagerilor să părăsească imediat aeronava, de teama unei explozii.

În urma prăbușirii două persoane, dintre cele 19 aflate la bord, și-au pierdut viața. Avionul a căzut peste o fabrică de lactate, rănind și acolo trei muncitori. Cei doi piloți, care au dat dovadă de o abilitate extraordinară, sunt în stare critică.

(VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul terifiant în care un avion cade din cer, după ce un motor a luat foc. Cu sânge rece, un pasager a început să filmeze prăbușirea (Video)