Antena Meniu Search
x

Avion prăbușit în timpul unui show aerian, în Guatemala

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în timpul unui show aviatic, în Guatemala. Aparatul a intrat într-un picaj abrupt, iar poliții aflați la bord nu au mai putut să evite impactul cu solul.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 09:38

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în timpul unui show aviatic, în Guatemala. Aparatul a intrat într-un picaj abrupt, iar piloții aflați la bord nu au mai putut să evite impactul cu solul.

Totul părea a fi sub control atunci când avionul, cu doi piloți la bord, s-a înălțat spre cer și apoi a întrat în picaj, o manevră des întâlnită la spectacolele aeriene.

Din motive încă necunoscute, cei doi bărbați au pierdut rapid altitudine și nu au mai fost capabili să redreseze aparatul de zbor. Aeronava a ajuns imediat la o distanță periculoasă față de sol și s-a izbit de copaci, în apropierea unei șosele.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pilotul Eduardo Ibargüen, de 54 de ani, a fost scos din avionul North American Aviation T-28 Trojan și transportat la spital, însă medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

Copilotul a fost declarat mort, tot la scurt timp după ce a fost transportat la unitatea medicală.

Pilotul avionului prăbușit

Numărul victimelor putea fi mai mare, ținând cont că motorul aparatului s-a desprins și a căzut pe o șosea circulată.

Tragedia a avut loc duminică, 10 martie 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Avion prăbușit în timpul unui show aerian, în Guatemala