Antena Meniu Search
x

Video B-21 Raider, primul bombardier american lansat în ultimii 34 de ani. Când va fi prezentat oficial

Statele Unite se pregătesc de lansarea bombardierului B-21 Raider, un bombardier de generaţia a VI-a. Prezentarea oficială va avea loc pe 2 decembrie, în California.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 11:04

B-21 Raider, primul bombardier american lansat în ultimii 34 de ani. Când va fi prezentat oficial
- Captura Twitter

B-21 Raider este creat de corporaţia Northrop Grumman şi este primul bombardier lansat de Statele Unite ale Americii după celebrul B-2 Spirit, care a intrat în serviciul U.S. Air Force în 1988. Potrivit Northrop Grumman, B-21 Raider va fi produs în serie şi este un bombardier din clasa "stealth". Nu au prezentate şi costurile de producţie ale aeronavei şi nici dotările de care dispune, aceste informaţii urmând a fi făcute publice pe 2 decembrie 2022, în momentul prezentării oficiale.

Evenimentul va avea loc la sediul companiei Northrop Grumman, din Palmdale, California. Despre lansarea B-21 Raider s-a vorbit intens în ultimii doi. Mai mulţi graficieni au încercat să realizeze un "portret" al noului bombardier, dar nici compania producătoare şi nici oficialii Armatei SUA nu au prezentat o imagine clară a aeronavei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » B-21 Raider, primul bombardier american lansat în ultimii 34 de ani. Când va fi prezentat oficial