Antena Meniu Search
x

Bacșiș de 2000 de dolari lăsat unei chelnerițe. Femeia susţine că restaurantul refuză să îi dea banii, în SUA

Moment emoţionant pentru o chelneriţă din statul Texas, SUA. Femeia a rămas uimită când a primit un bacşiş de 2000 de dolari din partea unui client generos. Bucuria nu a fost însă de durată. Chelneriţa susţine că restaurantul nu doreşte să îi dea întreaga sumă de bani, găsind diverse pretexte.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.12.2020, 08:10

Femeia susţine că restaurantul refuză să îi dea banii
O chelneriţă a primit un bacșiș de 2000 de dolari, în SUA - Profimedia Images
  • O chelneriţă a primit un bacşiş de 2000 de dolari, în SUA
  • Femeia susţine că angajatorul nu doreşte să îi înmâneze întreaga sumă

O chelneriță din statul Texas, SUA, se plânge că restaurantul refuză să îi plătească un bacșiș de 2000 de dolari lăsat de un client generos. Femeia, mamă a doi copii, a rămas şocată când a realizat suma pe care avea să o încaseze. De asemenea, bărbatul i-a scris şi o urare de Crăciun chiar pe nota de plată.

''Am început să plâng. Îmi spuneam: "Doamne! Copiii mei! O să cheltuiesc totul pentru copiii mei", a spus aceasta.

Bucuria femeii nu a durat mult. Ea susţine că nu a primit generosul bacşiş, deoarece conducerea restaurantului i-a spus că nu se poate procesa o sumă mai mare de 500 de dolari, potrivit dailymail.co.uk.

Poziţia conducerii

Conducerea are însă altă părere. Reprezentanţii magazinului susţin că nu au primit niciodată banii, deoarece cardul de credit al oaspetelui a fost de fapt respins. 

Chelneriţa le-a sugerat să încaseze banii, din patru sume a câte 500 de dolari. Angajatorul a spus că acest lucru nu este posibil şi că tranzacţiile ar putea fi încadrate la fraudă. 

Conducerea restaurantului a mai adăugat că ar fi intrat în contact cu generosul client şi i-ar fi spus de problema apărută, încurajându-l să vină din nou la restaurant, pentru a-i da banii cash femeii. 

Publicitatea negativă a afectat afacerea. Restaurantul a avut chiar şi zero clienţi într-o zi, după mediatizarea poveştii chelneriţei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bacșiș de 2000 de dolari lăsat unei chelnerițe. Femeia susţine că restaurantul refuză să îi dea banii, în SUA