Antena Meniu Search
x

Baie de sânge în centrul Londrei: trei persoane au fost înjunghiate după ce au încercat să oprească un jaf

Trei persoane au fost înjunghiate şi apoi trântite la pământ într-un atac ce a avut loc în apropiere de gara Liverpool Street din Londra, relatează DailyMail. Victimele au încercat să oprească două persoane pe biciclete electrice, care voiau să fure telefonul unui muncitor.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 15:24

Imaginile postate pe reţelele de socializare au surprins patru vehicule de poliţie şi patru ambulanţe ajunse pe Bishopsgate, ca să acorde primul ajutor celor trei victime. „Am primit rapoarte despre trei înjunghieri și o persoană doborâtă pe Bishopsgate la ora 9.46, iar ofițerii au ajuns la fața locului la ora 9.51."

Din declaraţiile martorilor, autorităţile au aflat că cei doi hoți pe biciclete electrice au încercat să fure telefonul mobil al unui muncitor, înainte ca trecătorii să intervină. Potrivit DailyMail, cele trei victime au fost duse la un spital din apropiere pentru a fi tratate. „Este un eveniment în curs de desfășurare, dar nu este tratat ca fiind un atac terorist”. Deocamdată, atacatorul ar fi încă în libertate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat a spus că a văzut patru persoane „rănite grav” în timp ce trecea prin zona stației Liverpool Street, iar un alt martor a spus că atacul a durat două minute și că incidentul s-a petrecut la mai puțin de 200 m de o secție de poliție. 

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a spus că colaborează cu poliția și încă nu a primit informaţii noi despre incident. Potrivit DailyMail, el a declarat pentru Bauer Media că există „vești bune”, deoarece atacul nu este asociat cu unul terorist și că cele trei victime înjunghiate nu au viaţa pusă în pericol. 

Khan a adăugat că Londra a înregistrat în ultima perioadă o reducere a atacurilor cauzate prin înjunghiere, dar și o reducere a numărului de ucideri de adolescenți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Baie de sânge în centrul Londrei: trei persoane au fost înjunghiate după ce au încercat să oprească un jaf