Antena Meniu Search
x

Băieţel de 11 ani, subnutrit, găsit mort într-un dulap de depozitare, după ce mama vitregă i-a otrăvit apa, în California

Un băieţel subnutrit, în stare gravă de deshidratare, a fost găsit mort, într-un dulap de depozitare din subsolul casei, după ce mama sa vitregă i-ar fi otrăvit apa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.02.2021, 16:42

Scena crimei
Băieţel de 11 ani, subnutrit, găsit mort într-un dulap de depozitare - iStock | Getty Images
  • Băiatul a fost ţinut nemâncat şi nebăut
  • A fost găsit la 15 ore de la dispariţie

Roman Lopez, în vârstă de 11 ani, a fost găsit într-un dulap de depozitare din subsolul casei, după ce fusese dat dispărut în ianuarie 2020, potrivit unei declaraţii făcute de Departamentul de Poliție din Placerville, California.

Băiatul a fost ţinut nemâncat şi nebăut, alte traumatisme evidente nefiind descoperite în urma unei autopsii, la scurt timp după găsirea trupului neînsufleţit.

Mama sa vitregă, Lindsey Piper, în vârstă de 38 de ani, și tatăl său, Jordan Piper, în vârstă de 36 de ani, au fost arestați și acuzați de abuz și tortură asupra copiilor, potrivit unui comunicat de presă al departamentului.

Lindsay Piper este acuzată de uciderea băiatului după ce i-ar fi dat să bea apă otrăvită, în timp ce tatăl se confruntă cu acuzaţia de complicitate şi rele tratamente aplicate minorului.

Jordan Piper chiar se plânsese anul trecut că autorităţile nu i-au răspuns la apelul lansat pentru căutarea fiului său dispărut decât după două ore.

Băiat a fost găsit în subsolul casei, într-un dulap de depozitare

Oamenii legii l-au găsit pe Roman la 15 ore de la dispariţie, într-un dulap de depozitare de la subsolul casei, potrivit The Sun.

“Nu ştim ce s-a întâmplat, unde l-au găsit, ce spune rezultatul autopsiei, dacă sunt suspecţi, nu ne-au spus nimic” a declarat tatăl, după ce trupul copilului a fost găsit.

La acea vreme, sergentul din Placerville, John Meuser, a declarat că moartea băiatului va fi cercetată ca fiind „suspectă” și nu a lăsat alte comentarii.

Potrivit unui comunicat publicat joi, anchetatorii nu au putut să-l găsească pe Roman într-o primă căutare, dar i-au descoperit trupul după o a doua încercare, în subsol, în locuința familiei de pe strada Coloma din Placerville, California.

Roman trăia cu familia Pipers, dar şi cu alţi şapte fraţi.

Departamentul de poliție din Placerville a mulțumit tuturor celor implicaţi în rezolvarea cazului, dar şi rudelor băiatului care nu şi-au pierdut încrederea în autorităţi şi au aşteptat finalizarea anchetei:

„Înțelegem că acest caz aduce multe alte întrebări, dar angajamentul nostru de a desfășura o investigație aprofundată nu s-a oprit niciodată”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Băieţel de 11 ani, subnutrit, găsit mort într-un dulap de depozitare, după ce mama vitregă i-a otrăvit apa, în California