Antena Meniu Search
x

Video Băieţel de 2 ani, filmat cum sare îmbrăcat după mama lui beată, în apele reci ale unui râu din Bolgorod, Rusia

O înregistrare video publicată pe reţelele de socializare, cu un băieţel de numai 2 ani care sare îmbrăcat după mama lui beată, în apele reci ale unui râu din orașul rus Belgorod, a provocat un val de furie în rândul opiniei publice.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.04.2021, 14:35

Vezi și

Îmbrăcat în haine groase, cu pantaloni, căciulă și geacă, un băiețel de 2 ani a decis să repete isprava părinților lui, aflați în stare de ebrietate, și s-a aruncat după ei în apele reci ale râului Severn Donețk din Belgorod, un oraș din Regiunea Belgorod, Federația Rusă.

Înregistrarea video, care durează fix 1 minut, surprinde trei adulți și doi copii, pe marginea unui râu.

La un moment dat, doi soți, beți și dornici de scăldat, își iau avânt și sar în râu, unul după celalalt. Fără să stea prea mult pe gânduri, băiețelul lor, de numai 2 ani, sare și el în apa rece, urmându-și părinții. 

Băiatul a fost scos din apă de o altă femeie, care stătea chiar lângă mal, cu un alt copil în braţe. Luată prin surprindere de gestul micuțului, ea a sărit în râu şi l-a salvat pe băieţel.

Pe acelaşi subiect

Părinţii copilului au înotat până la mal, însă nimeni nu s-a grăbit să scoată hainele ude şi să-l ducă pe copil undeva la căldură.

Mama copilului era în atenţia poliţiei de mai multă vreme

Ba mai mult, chiar dacă băieţelul plângea, pentru părinţii lui distracţia și bălăceala au continuat. Tatăl a sărit din nou în apă, urmat la scurtă vreme şi de soţia lui.

Autorităţile au anunţat că incidentul a avut loc pe 15 aprilie, scrie anews.com.

Se pare că mama copilului era în atenţia poliţiei de mai multă vreme, fiind înregistrată "ca părinte care are un impact negativ asupra copiilor ei".

Potrivit life.ru, poliţia din Belgorod şi Direcţia de Protecţie a Copilului au declanşat mai multe anchete şi urmează să decidă asupra posibilităţii "de a scoate copilul minor din familie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Băieţel de 2 ani, filmat cum sare îmbrăcat după mama lui beată, în apele reci ale unui râu din Bolgorod, Rusia