Antena Meniu Search
x

Galerie foto Băieţel de doi ani, răpit şi ras în cap de o femeie din creşa unei biserici, în SUA. Unde l-a găsit poliţia

O femeie a răpit un băieţel de doi ani din creşa unei biserici, l-a ras în cap şi a fugit cu el la mai bine de 110 kilometri depărtare, potrivit anchetatorilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.05.2021, 16:13

Părinții lui Noah Trout au aflat cu groază că băieţelul lor a dispărut atunci când au mers la biserica baptistă din Ripplemead, Virginia, SUA, pentru a-l lua acasă.

Poliția a emis o alertă câteva ore mai târziu, menţionând că s-ar putea afla „într-un pericol extrem”, anchetatorii adăugând că răpirea ar fi fost cel mai probabil aleatorie, motiv pentru care orice localnic ar putea fi suspect.

„Avem dovezi, obţinute din colaborarea noastră cu alte agenţii şi jurisdicţii, potrivit cărora Nancy Fridley ar fi putut să acţioneze şi în alte locuri din afara judeţului Giles pentru a comite acte similare. Credem că există și alți potențiali martori care ar putea și ar trebui să se prezinte la secţie pentru a depune mărturie. Vă îndemnăm să contactați secţia locală de poliţie dacă ați avut vreun contact cu femeia” a declarat la momentul respectiv un purtător de cuvânt al poliţiei.

O cursă contra cronometru pentru salvarea micuţului

Biroul șerifului din județul Giles a declarat că băiatul, Noah Trout, a fost găsit nevătămat şi salvat a doua zi, la ora 13:25, dintr-o casă mobilă de tip container, la aproximativ 120 de kilometri distanţă de Biserica Baptistă Riverview din Ripplemead, locul din care a fost răpit. Fusese însă ras în cap de atacatoare, cu scopul de a fi mai greu de identificat.

Nancy Renee Fridley, în vârstă de 44 de ani, a fost arestată pentru de răpirea și periclitarea bunăstării copilului. Iubitul acesteia, Bobby Lee Taylor, a fost de asemenea arestat și acuzat de complicitate la răpire în cazul dispariţiei copilului de 2 ani, relatează presa americană.

Conform Mirror, acuzata s-ar fi aflat în zona altor două biserici, New Valley Fellowship Church și Mountain View Ministries, în săptămânile dinaintea răpirii și în ziua în care Noah a dispărut.

Adjunctul Scott Moye de la biroul șerifului din județul Giles a spus: „Fiecare piesă ne-a adus mai aproape în procesul de a pune toate piesele puzzle-ului la un loc. Niciodată în viața mea nu am fost mai mândru să fac parte dintr-o astfel de echipă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Băieţel de doi ani, răpit şi ras în cap de o femeie din creşa unei biserici, în SUA. Unde l-a găsit poliţia