Antena Meniu Search
x

Băiețel român ucis de tractor în Italia, în timp ce-și făcea lecțiile cu alți copii, în curtea casei

Tragedie în Italia, în localitatea Sgurgola, din provincia Frosinone, acolo unde un băiețel român de numai 10 ani a murit pe loc, strivit de un tractor rămas fără frâne.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.10.2020, 14:09

  • Tragedia a avut loc ieri, 9 octombrie 2020, puțin după ora 16.00.
  • Mario își făcea lecțiile împreună cu alți colegi, în curtea unei ferme, în momentul nenorocirii.

Nenorocirea s-a produs ieri după-amiază.

Mario Graziani, singurul copil al unei familii mixte - tatăl, Cataldo, este cetățean italian, iar mama, Ramona, este româncă - se afla în curtea unei ferme din Sgurgola și își făcea lecțiile împreună cu alți colegi, scrie Il Messaggero.

În jurul orei 16.00, mai multe tractoare încărcate cu fân s-au întors la fermă, fiind parcate în curte, în apropierea copiilor.

La un moment dat, unul dintre aceste tractoare, căruia i-a cedat frâna de mână, a început să coboare spre copii.

Din nefericire, micuțul Mario a fost lovit și prins sub tractor, sub privirile îngrozite ale colegilor lui.

Băiețelul a sfârșit pe loc, trupul său fiind scos dintre fiare de pompieri.

Moartea lui Mario a șocat întreaga comunitate din Sgurgola.

Primarul comunei, Antonio Corsi, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, spunând că ziua înmormântării băiețelului va fi declarată zi de doliu în localitate.

"Dragi concetățeni, un tragic accident ne-a zguduit pe toți, decesul neașteptat al copilului Mario Graziani la doar 10 ani în timp ce era ocupat cu îndeplinirea sarcinilor care i-au fost date de la școală. Mamei, Ramona și tatălui, Cataldo, toată apropierea noastră în acest moment de durere puternică în urma căruia micul lor înger, Mario, s-a ridicat la cer. Pentru ziua înmormântării va fi declarat doliu în localitate", a scris Corsi pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Băiețel român ucis de tractor în Italia, în timp ce-și făcea lecțiile cu alți copii, în curtea casei