Antena Meniu Search
x

Băiețel salvat de pe acoperișul unui bloc cu 5 etaje, în Germania: "A avut mai mulți îngeri păzitori"

Imagini de infarct au fost surprinse în orașul german Essen. Pompierii au salvat la limită un copilaș care ajunsese pe acoperișul unui bloc cu cinci etaje.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.06.2020, 17:57

Copil salvat de pe bloc
Copilul ar fi putut să cadă în orice clipă - waz.de / captură video Facebook
  • Băiețelul a stat ore întregi pe acoperiș
  • Operațiunea de salvare, extrem de riscantă

Potrivit radioessen.de, copilul de șase ani a stat ore întregi pe acoperiș, în ploaie, în timp ce echipajele de urgență au încercat să găsească cea mai bună soluție pentru a-l salva. Micuțul purta doar o pereche de pantaloni scurți și un tricou și nu avea nici măcar șosete în picioare.

Deoarece băiatul putea să cadă în orice moment, primul pas a constat în instalarea unor echipamente speciale la nivelul solului, care să atenueze șocul în cazul unei căderi.

Mai apoi, o macara a ridicat un pompier la zeci de metri înălțime, care a avut delicata misiune de a ajunge la băiețel din spate, însă fără să-l sperie. În tot acest timp, un vecin, suit și el pe bloc din proprie inițiativă, l-a ținut pe copil de vorbă și a încercat să-l liniștească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"A avut mai mulți îngeri păzitori", au titrat jurnaliștii de la Radio Essen, citându-i pe pompierii care au participal la operațiunea de salvare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Băiețel salvat de pe acoperișul unui bloc cu 5 etaje, în Germania: "A avut mai mulți îngeri păzitori"