Antena Meniu Search
x

Video Banda Mercedesurilor albe terorizează Italia. Hoţii români nu se tem de nimic şi intră în casele oamenilor în plină zi

O bandă de hoți români a băgat spaima în italieni. Li se spune Banda Mercedesurilor albe pentru că ajung la locul faptei cu astfel de maşini, care au numere de înmatriculare furate. Bărbaţii, cu măşti şi cagule, nu se sfiesc de camerele de supraveghere şi intră în casele oamenilor ziua în amiaza mare.

de Cornelia Crîşmaru

la 11.11.2023, 19:30

Vezi și

Banda de hoţi vine la pont cu un Mercedes alb. Pe traseu, schimbă mai multe maşini pentru a li se pierde urma. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unei case pe care au jefuit-o, se văd mai mulţi bărbaţi bărbaţii cu glugi şi cagule care coboară din maşină. Unul dintre ei, reușește să escaladeze poarta și încearcă să o deschidă pentru a le permite accesul şi celorlalţi.

Din anchetele poliţiştilor reiese că hoții nu au folosit mereu maşini albe

Grupul de hoţi a comis furturi în mai multe localităţi din provincia Cosenza, în Calabria. Ultima lovitură pe care au dat-o ar fi fost la locuința unui polițist. Printre bunurile furate de banda cu presupuse origini românești ar fi și arme de foc. "Activitățile de investigație sunt în desfășurare. Îi rugăm pe oameni să sune la numărul unic de urgență 112 sau să raporteze la poliţie orice mișcare suspectă sau orice prezență neobișnuită", a declarat Agatino Spoto, comandantul Poliţiei din Consenza.

Din anchetele poliţiştilor reiese că hoții nu au folosit mereu maşini albe. Au fost văzuţi şi cu o maşină gri de altă marcă, iar cel mai recent raport vorbește despre o încercare eșuată de a fura o dubă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Banda Mercedesurilor albe terorizează Italia. Hoţii români nu se tem de nimic şi intră în casele oamenilor în plină zi