Antena Meniu Search
x

Un bărbat a intrat cu maşina într-un indicator rutier după ce s-a speriat de un păianjen

Un bărbat a scăpat ca prin minune, după ce s-a izbit cu maşina într-un stâlp de marcaj rutier din cauza unui păianjen care-şi făcuse apariţia în interiorul maşinii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.08.2020, 14:31

Maşina s-a izbit în stâlpul indicatorului rutier
Bărbatul a încercat să scape de păianjen - Facebook/Isle of Wight Police
  • Întâmplarea a fost făcută publică de secţia de poliţie.
  • Şoferul a scăpat cu răni minore.

Un bărbat a scăpat ca prin minune din ceea ce putea să se transforme într-o adevărată tragedie. Omul a intrat în viteză într-un semn rutier din Wootton, Isle of Wight, după ce apierdut controlul volanului. Motivul? Un păianjen.

Întreaga poveste a fost făcută publică de secţia de poliţie locală Isle of Wight, alături de imaginile cu maşina distrusă în partea frontală.

Bărbatul ar fi provocat accidentul după ce s-a speriat de un păianjen şi a încercat să îl dea afară din maşină, însă a uitat să fie atent la drum şi s-a oprit în marcajul rutier.

Din fericire, şoferul a scăpat cu răni minore în urma incidentului. Maşina sa nu a avut însă aceeaşi soartă.

Potrivit Mirror, poliţia Isle of Wight i-a îndemnat pe şoferi să fie mult mai atenţi la drum, printr-o postare pereţelele de socializare:

„Colegii noştri au avut o după-amiază aglomerată. În prezent se ocupă de acest vehicul de pe Kite Hill din Wootton. Vă rugăm să reţineţi acest lucru dacă treceţi prin zonă, traficul fiind uşor îngreunat până la scoaterea vehiculului din trafic. Şoferul încerca să scoată un păianjen din maşină în momentul producerii acestui incident. Ne bucurăm să spunem că şoferul are doar răni minore, dar întotdeauna, vă rugăm să vă uitaţi la drum deoarece există multe distrageri în această perioadă a anului.”

Postarea a stârnit o serie de răspunsuri şi păreri din partea internauţilor şi nu puţini au fost cei care au mărturisit că au păţit un lucru similar.

„Dumnezeule mare. Este îngrozitor să ai un păianjen în maşină. Mi s-a întâmplat odată când aşteptam la semafor. Am sărit din maşină în secunda doi ca o lunatică. Un poliţist foarte amabil dintr-o maşină de patrulare aflată pe cealaltă bandă a venit şi mi-a oferit ajutorul, după ce s-a oprit evident din râs” a spus Bronnie Paterson.

„Nu cred că a fost o reacţie exagerată. Susţin din această cauză maşinile închise ermetic. Chiar şi după ce cobor câteva minute din maşină pentru a duce gunoiul simt nevoia să folosesc spray ul împotriva insectelor în maşină. Mă bucur că toată lumea este în regulă şi, chiar şi aşa, întâmplarea demonstrează că şi în cele mai grave circumstanţe poţi 'parca între linii' ” a încheiat cu o doză de umor şi Tasha Osborne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a intrat cu maşina într-un indicator rutier după ce s-a speriat de un păianjen