Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a ales cu arsuri, după ce telefonul său, un Samsung Galaxy S6, i-a explodat în mână

Un bărbat s-a ales cu arsuri, după ce telefonul său mobil, un Samsung Galaxy S6, a izbucnit în flăcări în mâinile sale, explodând chiar şi partea din spate a dispozitivului. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.03.2019, 16:04

Telefonul a explodat în mâna lui
Bărbatul a trebuit să pună telefonul sub robinetul de la chiuvetă pentru a opri flăcările - Mirros/evening gazette

Un bărbat s-a ales cu arsuri, după ce telefonul său mobil, un Samsung Galaxy S6, a izbucnit în flăcări în mâinile sale, explodând chiar şi partea din spate a dispozitivului. 

Dr Jacob Cohen, în vârstă de 40 de ani a spus că telefonul său era îngheţat şi nu se deschidea, motiv pentru care a încercat să îl reseteze manual. 

Tatăl a doi copii, din  Thorntree, Middlesbrough a povestit cum telefonul a început să prindă o culoare portocalie-roşie şi începea să se încălzească teribil.  Înainte de a apuca să îl pună jos, spatele telefonului a explodat şi a izbucnit în flăcări. 

Omul a trebuit să îl pună sub robinetul de la chiuvetă pentru a stinge flăcările şi a rămas şi cu o arsură pe mână. 

"Nu am putut să cred", a spus el. "A fost înghețat și nu se aprindea, așa că am încercat să fac o resetare manual. A început să se aprindă și apoi bucata din spate a explodat și a luat foc și mi-a ars mâna.”

Jacob, căsătorit cu Denise, în vârstă de 53 de ani, are doi fii: Scott, în vârstă de 25 de ani și Nathan, de 18 ani. El a fost medic în Israel înainte de a se pensiona pe caz de boală, din cauza rănilor provocate de armată.

"Telefonul este complet mort acum", a spus el. "Este dezintegrat. Din fericire, nu există nici o pagubă în casa noastră".

Tatăl, care suferă de astm, diabet, epilepsie și este orb la un ochi, a contactat compania Samsung pentru a cere explicaţii în legătură cu telefonul pe care la cumpărat de pe Ebay de Crăciun. El a primit un nou telefon chiar în aceeaşi zi, pe 25 februarie. 

Compania Samsung spune că efectuează o investigație pentru a vedea care au fost cauzele care au dus la explozia telefonului.

Conform Mirror, o purtătoare de cuvânt a companiei a declarat: "Samsung ia întrebările și siguranța clienților extrem de serios. Nu există probleme cunoscute cu dispozitivele Galaxy S6. Echipa noastră de service pentru clienți a fost în contact cu clientul în legătură cu această chestiune și se desfășoară o investigație aprofundată."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat s-a ales cu arsuri, după ce telefonul său, un Samsung Galaxy S6, i-a explodat în mână