Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a băgat nevasta în portbagajul mașinii, ca să scape de controlul poliției, în Italia

Doi soți italieni riscă sancțiuni aspre, după ce au încercat scape de controlul carabinierilor într-un mod inedit, pentru a merge la casa de pe plajă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.04.2020, 13:29

Soțul s-a așezat la volan, în timp ce soția s-a ascuns în portbagaj
Un bărbat și-a băgat nevasta în portbagajul mașinii, ca să scape de controlul poliției, în Italia - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Cuplul italian nu a rezistat tentației de a merge la casa de pe plajă.
  • Bucuria le-a fost stricată de vigilența vecinilor

Doi soți italieni riscă sancțiuni aspre, după ce au încercat scape de controlul carabinierilor într-un mod inedit, pentru a merge la casa de pe plajă. 

S-a întâmplat în Olbia, un oraș din provincia italiană Sassari, Sardinia.

Luni, cuplul italian nu a rezistat tentației de a merge la casa de pe plajă, aflată la circa 7,5 kilometri distanță, așa că au pus la punct un plan prin care să evite controlul carabinierilor.

Din cauza restricțiilor impuse din cauza epidemiei de coronavirus, oamenii legii opresc, în aceste zile, majoritatea mașinilor în care se află mai mult de o persoană.

Pârâți de vecini

Drept urmare, bărbatul s-a așezat la volan, în timp ce soția s-a ascuns în portbagaj, scrie ANSA.

Într-adevăr, cei doi soți au reușit să ajungă la destinație fără să fie opriți de carabinieri.

Doar că bucuria le-a fost stricată de vigilența vecinilor care, în momentul în care au văzut-o pe femeie coborând din portbagaj, au anunțat autoritățile.

Carabinierii au deschis o anchetă în acest caz, iar cuplul riscă sancțini aspre pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un bărbat și-a băgat nevasta în portbagajul mașinii, ca să scape de controlul poliției, în Italia