Antena Meniu Search
x

Bărbat strivit după ce s-a dezechilibrat și a căzut sub un elefant, în India

Un bărbat din India și-a pierdut viața după ce a fost strivit de un elefant. Îngrijitorul biciuia animalul atunci când s-a dezechilibrat și a căzut sub mastodont.

de Redactia Observator

la 05.03.2019, 10:25

Bărbat strivit de elefant
Îngrijitorul s-a dezechilibrat și a căzut sub elefant, exact în momentul în care acesta se așeza - captură video Youtube

Un bărbat din India și-a pierdut viața după ce a fost strivit de un elefant. Îngrijitorul biciuia animalul atunci când s-a dezechilibrat și a căzut sub mastodont.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum Arun Panikkar, în vârstă de 40 de ani, încearcă să spele elefantul cu un jet de apă. La un moment dat, bărbatul încearcă să forțeze animalul să se așeze, pentru a-i curăța spatele, însă acesta refuză. 

A fost momentul fatal pentru îngrijitor. După ce a început să-l lovească, s-a dezechilibrat și a alunecat sub elefant, exact în momentul în care acesta se punea la pământ. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un alt îngrijitor, aflat la câțiva metri distanță, a venit imediat în ajutor, însă nu a mai putut face nimic. 

Autopsia efectuată de medicii legiști a concluzionat că bărbatul a murit pe loc. 

Potrivit Daily Mail, elefantul aparține unui lanț de spitale din India. Autoritățile au deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Bărbat strivit după ce s-a dezechilibrat și a căzut sub un elefant, în India