Antena Meniu Search
x

Bărbat ucis în timp ce autoritățile demolau un chioșc ilegal, cu excavatorul. Nu s-au uitat dacă este cineva înăuntru | Video

Un bărbat a murit, în timp ce autoritățile tunisiene demolau un chioșc amplasat ilegal, fără să verifice dacă în interiorul construcției se afla cineva. Din păcate, un bărbat care dormea în chioșcul respectiv a fost ucis în timpul operațiunii de distrugere a construcției.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.10.2020, 18:47

Bărbat mort în urma demolării unui chioșc
Un bărbat a murit, după ce a fost ucis de un excavator, în timp ce dormea într-un chioșc - Profimedia
  • Membrii familiei au încercat să-l salveze, dar au fost opriți
  • A fost nevoie de intervenția armatei pentru a potoli furia populației

Potrivit AFP, autorităţile au pus în aplicare, o hotărâre pentru demolarea unui punct de vânzare de ziare şi tutun amplasat ilegal, dar nu știau că tatăl proprietarului dormea în construcţia improvizată.

Oussama Khachnaoui, fiul bărbatului ucis, pentru AFP: "Eu nu am fost informat cu privire la această decizie de demolare, iar agenţii municipalității au demarat distrugerea fără să verifice dacă era cineva înăuntru. Tatăl meu, care avea 49 de ani, a murit pe loc. Agenții de pază au tras cu gaze lacrimogene în familia mea, care a încercat să se apropie de chioşc, pentru a-l salva pe tatăl meu".

Evenimentul a provocat furia localnicilor, care au tăbărât pe oficiali și forțele de ordine, fiind nevoie de intervenția echipajelor militare pentru a restabili ordinea, într-o mică măsură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministerului Apărării, Mohamed Zekri: "Din precauţie, unităţi militare şi din Securitate au fost desfăşurate pentru a apăra instituţiile sensibile în Sbeitla"

Premierul Mechichi i-a destituit pe guvernatorul din Kasserine şi trei oficiali din cadrul forţelor de securitate locale, scrie Reuters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bărbat ucis în timp ce autoritățile demolau un chioșc ilegal, cu excavatorul. Nu s-au uitat dacă este cineva înăuntru | Video