Antena Meniu Search
x

Bătaie ca în filme între fete într-un fast-food din America. O angajată a snopit în bătaie o clientă (Video)

Bătaie ca în filme între fete într-un fast-food din America. O angajată a snopit în bătaie o clientă care a jignit-o şi apoi a început să arunce cu mâncare în ea. Imaginile au devenit virale pe internet după ce clienta a primit o corecţie demnă de filmele de acţiune.

Bătaie ca în filme între fete într-un fast-food din America
Bătaie ca în filme între fete într-un fast-food din America - Daily Mail

Bătaie ca în filme între fete într-un fast-food din America. O angajată a snopit în bătaie o clientă care a jignit-o şi apoi a început să arunce cu mâncare în ea.

Imaginile au devenit virale pe internet după ce clienta a primit o corecţie demnă de filmele de acţiune.

Totul s-a întâmplat într-un restaurant McDonald's din Statele Unite ale Americii după ce o clientă s-a luat la ceartă cu o angajată.

După un schimb dur de replici, angajata restaurantului a ieşit din spatele tejghelei şi a început să o lovească pe clientă cu pumnii şi cu picioarele.

Pe acelaşi subiect

Datorită calităţilor fizice, angajata McDonald's a reuşit rapid să o 'anihileze' pe clientă, însă aceasta a reuşit să scape din mâinile agresoarei.

Din nefericire pentru ea, a continuat să o jignească pe angajată, iar bătaia a început din nou.

Într-un final, scandalul a fost oprit de o altă angajată care a intervenit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bătaie ca în filme între fete într-un fast-food din America. O angajată a snopit în bătaie o clientă (Video)