Antena Meniu Search
x

Trei infirmiere s-au luat la bătaie pentru un loc de muncă, într-un spital din Italia. Un pacient le-a filmat cum se trag de păr şi se înjură

Bătaie între infirmiere, într-un spital din Italia. Patru femei, de naţionalitate străină, s-au împins, s-au tras de păr și s-au insultat.

Bătaie între infirmiere, într-un spital din Italia. Patru femei, de naţionalitate străină, s-au împins, s-au tras de păr și s-au insultat.

Trei femei au dat buzna în salonul unui spital din localitatea italiană Urbino şi au agresat o a patra, care se afla alături de persoana pe care o îngrijea. Se pare că una dintre cele trei ar fi făcut același lucru la negru, înaintea ei.

Cele trei femei, marocane, au acuzat-o pe colega lor, tot de naţionalitate străină, că şi-a găsit un loc de muncă prin intermediul unei agenţii, devenind îngrijitoarea unui bătrân italian. 

Presa din Peninsulă scrie că un martor a filmat momentul „pedepsei” îngrijitoarei.

În înregistrare se vede cum cele trei femei intră într-un salon şi, în prezența bolnavilor, încep să strige la îngrijitoarea bătrânului: „Ce faci tu aici, ce cauți, cine te-a trimis?”.

Ca apoi să înceapă să o agreseze și fizic, scrie ifg.uniurb.it. „Cine sunteți? Ce vreți? Nu puneți mâna pe mine!”, a răspuns femeia, a cărei naţionalitate nu a fost făcută publică.

Din declaraţiile martorilor, pare să fi fost un litigiu în ce privește locul de muncă respectiv, scrie rotalianul.com. Femeia agresată este înscrisă la o agenție de muncă, datorită căreia a găsit de lucru ca îngrijitoare pentru persoana în vârstă pe care o asista. 

Una dintre celelalte trei, se pare că ar fi făcut același lucru la negru, înaintea ei.

Potrivit martorilor, femeile s-au împins, s-au tras de păr și s-au insultat: „Proasto! Vaff… …, cine ești tu să pui mâinile pe mine!”, „Chem imediat șeful de secție!”.

Cearta, care a durat aproximativ zece minute, s-a încheiat cu scoaterea celor trei femei marocane din spital. 

Nimeni nu a făcut denunț în urma incidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri externe » Trei infirmiere s-au luat la bătaie pentru un loc de muncă, într-un spital din Italia. Un pacient le-a filmat cum se trag de păr şi se înjură