Antena Meniu Search
x

Bateria unui Mercedes explodează când pompierii stingeau bolidul aprins, pe o autostradă din Germania

Bateria unui Mercedes de lux explodează când pompierii stingeau bolidul aprins, pe o autostradă din Germania. Maşina  a luat foc în mers şi a ars ca o torţă, flăcările ajungând pe câmpul de pe marginea şoselei, unde s-a aprins vegetaţia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.03.2019, 13:10

Bateria unui Mercedes a explodat când pompierii stingeau bolidul aprins, pe o autostradă din Germania. Maşina  a luat foc în mers şi a ars ca o torţă, flăcările ajungând pe câmpul de pe marginea şoselei, unde s-a aprins vegetaţia.

Un cuplu din Berlin, un bărbat de 60 de ani şi soţia lui, 49 de ani, au apucat să iasă din maşină nevătămaţi, cînd flăcările cuprinseseră deja autoturismul, vineri seara, pe A19, în direcţia Rostok. Oamenii au chemat pompierii şi s-au îndepărtat îngroziţi de maşină.

Pompierii au sosit rapid şi au început operaţiunea de stingere a focului. În timpul acesteia, bateria boliului a explodat. Din fericire, nu au fost victime, dar militarii au tras o spaimă serioasă.

Poliţia a anunţat că incendiul a fost provocat de o defecţiune tehnică, iar pagubele sunt totale la autoturism, aproximativ 30.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bateria unui Mercedes explodează când pompierii stingeau bolidul aprins, pe o autostradă din Germania