Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A batjocorit-o şi ucis-o pe fata minoră a familiei pentru care lucra

Stephen Nicholson, un britanic în vârstă de 25 de ani, riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă, după ce a batjocorit-o şi ucis-o pe fata minoră a familiei la care lucra.

de Cristi Ioniţă

la 20.06.2019 , 16:05

Minora îl ameninţa că dă toată povestea în vileag Bărbatul şi minora au avut o relaţie de un an, înainte ca acesta să o ucidă - The Sun

Stephen Nicholson, un britanic în vârstă de 25 de ani, riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă, după ce a batjocorit-o şi ucis-o pe fata minoră a familiei la care lucra.

Nicholson a fost, practic, adoptat de familia McHugh care i-a oferit un acoperiş deasupra capului în schimbul muncii depuse de el ca îngrijitor al casei şi fermei deţinute de familia McHugh.

Bărbatul şi minora au avut o relaţie de un an, înainte ca acesta să o ucidă

Articolul continuă după reclamă

Însă, conform The Sun, Lucy McHugh, fata de 12 ani a familiei McHugh, s-a îndrăgosit de bărbat, iar între cei doi s-a dezvoltat o relaţie anormală.

Părinţii lui Lucy au simţit că ceva nu este în regulă, însă nu şi-au imaginat că cei doi au şi început să întreţină relaţii sexuale.

Anul trecut, situaţia a degenerat. Stephen a vrut să pună capăt relaţiei, moment în care Lucy a început să-l ameninţe că va divulga întreaga poveste.

Bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a atacat-o pe minoră într-o seară. A batjocorit-o şi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit. Apoi i-a abandonat trupul neînsufleţit într-o pădure situată la câţiva kilometri.

La 24 de ore după ce fata a fost dată dispărută, autorităţile au descoperit trupul neînsufleţit al lui Lucy.

Bărbatul care a ucis-o pe minoră riscă închisoare pe viaţă

Iniţial, Stephen a negat orice implicare. Ulterior, însă, bărbatul a recunoscut că a violat-o şi a ucis-o.

Însă procurorii îl acuză că a mai abuzat-o de-a lungul timpului şi chiar că ar mai fi violat o minoră cu cinci ani înainte să ajungă la familia McHugh.

Ba chiar s-a stabilit că Stephen a dezvoltat mania de a întreţine relaţii nepotrivite cu minore.

Urmează ca magistraţii să decidă ce condamnare va încasa Nicholson, dar bărbatul riscă închisoare pe viaţă.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » A batjocorit-o şi ucis-o pe fata minoră a familiei pentru care lucra