Antena Meniu Search
x

Bătrân de 93 de ani vindecat de coronavirus, aplaudat de medici în Spania (Video)

Un pacient de 93 de ani s-a vindecat de coronavirus, în Spania. Momentul externării bătrânului, când a fost aplaudat de medicii care l-au îngrijit, a fost filmat.

de Redactia Observator

la 02.04.2020, 16:05

Un pacient de 93 de ani vindecat de coronavirus în Spania a fost aplaudat de medici la externare Vezi și
  • E primul pacient vindecat în acel spital.
  • Peste 26 de mii de vindecați în Spania.

Un pacient de 93 de ani s-a vindecat de coronavirus, în Spania. Momentul externării bătrânului, când a fost aplaudat de medicii care l-au îngrijit, a fost filmat.

Scena emoționantă a fost surprinsă la spitalul din Seu d’Urgell, în Lleida, localitate din Catalonia.

În drumul său spre ieșire, bătrânul de 93 de ani e condus de o asistentă medicală care-l ține de braț. De o parte și de cealaltă a holului, personalul medical îl aplaudă.

Pacientul poartă mască și mănuși și ține într-un din mâini bastonul. În semn de mulțumire, îi salută la rândul său pe medici.

Este primul pacient cu coronavirus vindecat la acest spital din Spania, se arată în mesajul unității medicale, postat alături de înregistrarea video.

Conform bilanțului anunțat joi, în Spania s-au înregistrat 950 de morți și 8102 noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore. Bilanțul total e de 10.003 morți și 110.238 de pacienți infectați, de la începutul epidemiei. De asemenea, 26.743 de pacienți s-au vindecat de Covid-19 în această țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Bătrân de 93 de ani vindecat de coronavirus, aplaudat de medici în Spania (Video)