Antena Meniu Search
x

Video Bătrânul de 84 de ani din Anglia cu milioane de vizualizări pe YouTube. ”Nu știu dacă înțelege câte vieți a atins!”

Un fost fermier în vârstă de 84 de ani, din Anglia, a devenit noua senzație pe YouTube, platformă pe care are peste 120.000 de abonați și milioane de vizualizări la videoclipurile sale filosofice despre viață și meditație.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.06.2021, 16:48

John Butler, bătrânul de 84 de ani cu milioane de vizualizări pe YouTube
John Butler, bătrânul de 84 de ani cu milioane de vizualizări pe YouTube - captura BBC

Oamenii din întreaga lume îi mulțumesc în prezent lui John Butler pentru că i-a ajutat să facă față anxietăților legate de pandemia de coronavirus. 

Fostul fermier cu voce blândă și liniștitoare din Bakewell, Derbyshire, a devenit cunoscut în special în comunitatea online Sensory Meridian Response (ASMR) cu un interviu acordat în 2016 și în care a vorbit despre sensul vieții și cum contribuie meditația la calitatea vieții.

Videoclipurile cu John Butler au devenit virale în pandemie

Pe acelaşi subiect

Bătrânul John Butler habar nu avea că vorbele sale au ajuns la atât de mulți oameni și i-a ajutat să depășească momentele de cumpănă.

"Nu am auzit niciodată de YouTube. Abia am înțeles cu greu ce este internetul", spune, sincer, bătrânul John Butler, într-un interviu pentru BBC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cred că videoclipurile lui John aduc cu ele atât de multă libertate într-un moment în care ne simțim atât de restrânși fizic”, spune britanica Jasmine Butcher.

”Mereu are un mesaj la care mă face să mă gândesc și cred că asta m-a ajutat să fac față pandemiei. Nu știu dacă înțelege câte vieți a atins în întreaga lume prin cuvintele sale”, spune o altă tânără.

Ce este ASMR?

ASMR, prescurtarea pentru Autonomous Sensory Meridian Response, se referă la acele senzații plăcute, liniștitoare, pe care multe persoane le experimentează când aud anumite sunete. I se spune și masaj pentru creier.

Stimulii ASMR (ceea ce declanșează senzațiile plăcute) sunt variați și diferă pentru fiecare persoană în parte. Repertoriul de stimuli este foarte vast și poate include sunete produse de natura, șoapte, ori sunete rezultate în urma unor acțiuni: prepararea cafelei, răsfoirea unei cărți, atingerea unui material.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bătrânul de 84 de ani din Anglia cu milioane de vizualizări pe YouTube. ”Nu știu dacă înțelege câte vieți a atins!”