Antena Meniu Search
x

Un bebeluș de șase luni s-a înecat în cadă, în timp ce mama lui stătea pe Facebook

O tânără mamă a fost arestată în Tel Aviv, Israel, după moartea fetiței ei de doar șase luni. Femeia este bănuită că statea pe Facebook în momentul în care copila s-a înecat în cadă.

O tânără mamă a fost arestată în Tel Aviv, Israel, după moartea fetiței ei de doar șase luni. Femeia este bănuită că statea pe Facebook în momentul în care copila s-a înecat în cadă.

Kayla Lynton, 23 de ani, a fost arestată de polițiștii israelieni și învinuită că statea pe Facebook în momentul în care Naomi, de doar jumătate de an, s-a înecat fulgerător în cadă. Femeia ar fi susținut că nu îi făcea baie fetiței, ci doar ar fi lăsat-o să meargă la toaletă. 

Anchetatorii, însă, au o altă variantă. In urma unor investigații realizate de medicii legiști s-a ajuns la concluzia că tânăra mamă ar fi stat pe Facebook și Istangram cu 10 minute înainte de moartea lui Naomi, scrie Mirror Online.

Tânăra mamă, acuzată că stătea pe internet în momentul tragediei

Kayla ar fi sunat imediat la serviciul de urgentă, după ce a găsit copila sub apă, însă traumele suferite de aceasta au fost prea mari. După o săptămână în care a stat în comă, Naomi a murit.

"Kayla nu știe ce se mai facă cu viața ei", a precizat Ofer Bartal, avocatul ei.

Anchetatorii i-au confiscat telefonul, iar femeia a fost arestată și va ajunge în fața instanței. Dacă va fi găsită vinovată riscă până la 9 ani de închisoare.

Tragedia a avut loc în luna iulie a acestui an, însă detaliile au ieșit la iveală recent, fiind relatate în presa din Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un bebeluș de șase luni s-a înecat în cadă, în timp ce mama lui stătea pe Facebook