Antena Meniu Search
x

Bebeluş abandonat într-o piaţă din Bangkok, după ce părinţii s-au luat la ceartă

Un copil sănătos, de doar două săptămâni, a fost găsit într-o piaţă din Bangkok, în mijlocul nopţii, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Bebeluşul ar fi fost părăsit, după ce părinţii s-ar fi luat la ceartă.

Un bebeluş a fost abandonat într-o piaţă din Bangkok, după ce părinţii s-au luat la ceartă
Bebeluşul a fost abandonat cu toate lucrurile necesare îngrijirii lui - Unsplash

Un copil sănătos, de doar două săptămâni, a fost găsit într-o piaţă din Bangkok, în mijlocul nopţii, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Bebeluşul ar fi fost părăsit, după ce părinţii s-ar fi luat la ceartă.

Mai multe persoane care locuiesc lângă piaţă au auzit plânsetele bebeluşului. Băieţelul a fost lăsat pentru o masă folosită pentru vânzarea de apă cu nucă de cocos, după ce comercianţii au plecat. Copilul a fost consultat şi s-a dovedit a fi sănătos, iar acum este îngrijit de asistentele medicale ale unui spital local.

Bebeluşul a fost găsit învelit într-o pătură cu Mickey Mouse, pe o masă pentru comercianţi. Mai mulţi oameni au auzit plânsetele disperate şi au pornit în căutarea lui.

Serviciile de urgenţă au consultat copilul la faţa locului, unde a fost găsit sănătos, fără probleme, iar apoi a fost dus la un spital din apropiere.

Medicul de la echipa de salvare, Rakkanna Nakanrak, de la Fundaţia Por Teck Thung, care a găsit copilul, a declarat că bebeluşul are între şi de zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția care a investigat incidentul a dezvăluit că martorii ar fi văzut un bărbat și o femeie cu un copil care se certau mai devreme, în acea seară.

Copilul va fi ținut la un spital pentru copii pentru Crăciun, unde este îngrijit de asistente medicale, iar după sărbători, dacă nu vine nimeni, acesta va fi plasat într-un orfelinat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Bebeluş abandonat într-o piaţă din Bangkok, după ce părinţii s-au luat la ceartă