Antena Meniu Search
x
LIVE

Bebeluş abandonat într-o piaţă din Bangkok, după ce părinţii s-au luat la ceartă

Un copil sănătos, de doar două săptămâni, a fost găsit într-o piaţă din Bangkok, în mijlocul nopţii, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Bebeluşul ar fi fost părăsit, după ce părinţii s-ar fi luat la ceartă.

la 25.12.2018, 07:34
Un bebeluş a fost abandonat într-o piaţă din Bangkok, după ce părinţii s-au luat la ceartă
Bebeluşul a fost abandonat cu toate lucrurile necesare îngrijirii lui - Unsplash

Un copil sănătos, de doar două săptămâni, a fost găsit într-o piaţă din Bangkok, în mijlocul nopţii, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Bebeluşul ar fi fost părăsit, după ce părinţii s-ar fi luat la ceartă.

Mai multe persoane care locuiesc lângă piaţă au auzit plânsetele bebeluşului. Băieţelul a fost lăsat pentru o masă folosită pentru vânzarea de apă cu nucă de cocos, după ce comercianţii au plecat. Copilul a fost consultat şi s-a dovedit a fi sănătos, iar acum este îngrijit de asistentele medicale ale unui spital local.

Bebeluşul a fost găsit învelit într-o pătură cu Mickey Mouse, pe o masă pentru comercianţi. Mai mulţi oameni au auzit plânsetele disperate şi au pornit în căutarea lui.

Serviciile de urgenţă au consultat copilul la faţa locului, unde a fost găsit sănătos, fără probleme, iar apoi a fost dus la un spital din apropiere.

Medicul de la echipa de salvare, Rakkanna Nakanrak, de la Fundaţia Por Teck Thung, care a găsit copilul, a declarat că bebeluşul are între şi de zile.

"Copilul a fost înfășurat în pături și purta un scutec. Au fost pungi alături de el, cu sticle, pături și loțiune înăuntru. Nu știu cât timp a fost acolo. Cineva l-a lăsat cu toate lucrurile necesare pentru a avea grijă de el” a adăugat salvatoarea.

Poliția care a investigat incidentul a dezvăluit că martorii ar fi văzut un bărbat și o femeie cu un copil care se certau mai devreme, în acea seară.

Copilul va fi ținut la un spital pentru copii pentru Crăciun, unde este îngrijit de asistente medicale, iar după sărbători, dacă nu vine nimeni, acesta va fi plasat într-un orfelinat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Bebeluş abandonat într-o piaţă din Bangkok, după ce părinţii s-au luat la ceartă