Antena Meniu Search
x

Bebeluş de 3 luni, mort după ce mama sa l-a uitat în maşină o zi întreagă. Cazul este anchetat de poliţie

Un bebeluş de doar 3 luni a murit, după ce mama sa l-a uitat pe bancheta din spate a maşinii. Femeia a omis să îşi lase copilul la creşă şi l-a lăsat, o zi întreagă, în maşină

Un bebeluş de doar 3 luni a murit, după ce mama sa l-a uitat pe bancheta din spate a maşinii. Femeia a omis să îşi lase copilul la creşă şi l-a uitat, o zi întreagă, în maşină, la temperaturi foarte ridicate, într-un oraş din statul american Kentucky.

Micuţul a stat o zi întreagă în autoturism, la temperaturi foarte ridicate, iar lipsa de oxigen i-a fost fatală în numai câteva ore.

Mama sa a uitat să îl lase la creşă dimineaţă, iar când a ieşit de la serviciu şi a mers la maşină, trupul neînsufleţit al micuţului deja emana un miros izbitor.

Cazul este acum anchetat de autorităţile americane. Micuţul Aiden, în vârstă de doar 3 luni a fost declarat mort într-un spital dintr-un orăşel aflat la nord de Lousville.

Tatăl copilului este în stare de şoc şi nu poate înţelege cum soţia sa a fost capabilă să uite pur şi simplu că micuţul a rămas în maşină ore în şir.

Sursă: metro.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bebeluş de 3 luni, mort după ce mama sa l-a uitat în maşină o zi întreagă. Cazul este anchetat de poliţie