Antena Meniu Search
x

Bebeluş de 8 luni şi 20 de kilograme

Un bebeluş din Columbia i-a alarmat pe medici! Deşi are numai opt luni, el cântăreşte 20 de kilograme. Nu s-ar fi ajuns aici dacă familia lui nu l-ar fi îndopat cu mâncare, spun medicii.

Vezi și

 Poate face în orice clipă infarct ori diabet, astfel că doctorii l-au trecut pe o dietă strictă. Dacă va fi respectată sau nu, depinde doar de familia lui.

El este Santiago Mendoza. Are 20 de kilograme, greutatea unui copil de cinci şase ani, dar el s-a născut în urmă cu numai opt luni. Deşi are probleme cu greutatea din primele zile de viaţă, părinţii săi l-au dat abia acum pe mâinile medicilor.

Şi părinţii săi sunt vinovaţi pentru felul în care arată, spun medicii. I-au dat prea multă mâncare, fără să-şi dea seama că-i pun în pericol viaţa astfel. Diabetul sau afecţiunile cardiace pe care le-ar putea dobândi copilul nu par s-o îngrijoreze pe mama sa. Ea are alte probleme.

Doctorii l-au trecut pe Santiago pe o dietă strictă bazată pe legume, fructe şi sucuri naturale şi vor să îl aducă, în numai un an, la o greutate de opt kilograme. Vor reuşi să facă asta numai dacă familia bebeluşului va respecta cu sfinţenie sfaturile lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bebeluş de 8 luni şi 20 de kilograme