Antena Meniu Search
x

Video Bebeluș găsit în viață, plutind într-o cutie de lemn pe râul Gange, în India. Un barcagiu i-a auzit plânsetul și l-a adus la mal

Salvare miraculoasă în India, unde un bebeluș de trei săptămâni a fost găsit în viață, plutind în râul Gange, într-o cutie de lemn decorată cu imagini ale zeilor hinduși. Fetița era înfășurată într-o eșarfă roșie și înconjurată de imagini ale unor zeități.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.06.2021, 14:10

  • Fetița de 21 de zile a fost găsită în viață și va fi preluată de serviciile sociale.

Bebelușul de 21 de zile a fost auzit plângând de un barcagiu care a descoperit-o înfășurată într-o eșarfă roșie în cutia decorată cu imagini ale zeilor hindusi Vishnu și Durga.

Filmările arată momentul în care mulțimea se agită în jurul lui Gullu Chaudhary, care a deschis cutia la malul râului din orașul Ghazipur, în nordul statului Uttar Pradesh, și pleacă cu bebelușul la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bebelușul a fost dus de urgență la spital

Pe acelaşi subiect

Din fericire, medicii au constatat că micuța este sănătoasă și, după ce va fi externată din spital, ea va fi luată în îngrijire socială, scrie Daily Mail.

Anchetatorii nu au oferit un motiv posibil, dar ratele de pruncucidere feminină în India sunt printre cele mai mari din lume.

Fetele sunt văzute ca o povară financiară, în special pentru familiile mai sărace, unde oportunitățile de muncă și educație sunt limitate.

În cutia de lemn se afla un card horoscop cu data nașterii și numele fetiței

În India, abandonul după naștere nu este neobișnuit. Polițiștii au spus că au găsit în cutia fetiței un card horoscop care conținea data nașterii bebelușului și numele ei, Ganga, de la râul Gange.

Oficialii locali au spus că vor acoperi costurile pentru îngrijirea bebelușului.

Barcagiul care a salvat-o va fi recompensat, promit autoritățile

Barcagiul Chaudhary urma să fie, de asemenea, recompensat cu o casă și alte beneficii de stat, a declarat ministrul șef Yogi Adityanath presei locale pentru „exemplul său inegalabil de umanitate” în salvarea fetei.

Chaudhary a declarat presei locale că, atunci când oamenii de pe malurile râului au auzit strigătele, nimeni nu a făcut nimic. ”Dar m-am grăbit să o salvez. Când am deschis cutia de lemn, am găsit-o ”, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bebeluș găsit în viață, plutind într-o cutie de lemn pe râul Gange, în India. Un barcagiu i-a auzit plânsetul și l-a adus la mal