Antena Meniu Search
x

Bebeluş găsit într-un rucsac, atârnând de un gard, în Filipine. Câţiva muncitori l-au auzit plângând: “Era dimineaţă devreme; ceva se mişca înuntru”

Un bebeluş nou-născut a fost descoperit într-un rucsac albatru, cu fermoar, lăsat agăţat în gardul unei case din Norala, Filipine.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.07.2021, 16:15

Bebeluş
Bebeluş găsit într-un rucsac, atârnând de un gard, în Filipine - Shutterstock

Micuţul abandonat a fost preluat de serviciile de la protecţia copilului şi internat în spital pentru verificări medicale. Din primele informaţii, bebeluşul era uşor deshidratat, dar în stare perfect sănătoasă.

Descoperirea incredibilă a fost făcută la Norala, în provincia Cotabato de Sud, Filipine, în data de 29 iunie.

Mary Kris Dela Cruz a spus că muncitorii unchiului ei au auzit strigătele slăbite ale copilaşului. Mergând după zgomot, aceştia au găsit rucsacul albastru în care fusese abandonat copilul, atârnat de gardul din afara casei lor.

“Era dimineaşa devreme când am auzit copilul plângând. A fost ciudat pentru că noi nu aveam copil în casă. Am căutat de unde venea sunetul şi ne-a condus la poarta din faţă. Ceva se mişca în rucsac; era copilul” a povestit Mary Dela Cruz, potrivit Daily Star.

„Copilul va rămâne în grija noastră chiar și după ce părinții vor fi găsiți. Vrem doar să reamintim tuturor că părinții care nu se pot descurca ar putea să ne ceară întotdeauna ajutor dacă nu știu ce să le facă copiilor lor în loc să-i lase și să-i abandoneze”, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Asistență Socială și Dezvoltare.

Un alt bebeluş a fost găsit în condiţii asmănătoare

Nu este prima dată când un bebeluş este găsit într-o pungă atârnată de un gard, în Filipine. În 2018, localnicii au fost șocați când au găsit un nou-născut abandonat într-o pungă de plastic, agăţată de un stâlp. Un gunoier a făcut descoperirea după ce a auzit plânsetele disperate ale micuţului.

În cele din urmă anchetatorii au găsit-o şi pe mamă, o adolescentă. În sacul de plastic se afla o uniformă școlară pentru fete, purtată de școlari cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, o bluză și o pereche de pantaloni scurți plini de sânge. Copilul a fost plasat în grija serviciilor sociale din localitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Stiri externe » Bebeluş găsit într-un rucsac, atârnând de un gard, în Filipine. Câţiva muncitori l-au auzit plângând: “Era dimineaţă devreme; ceva se mişca înuntru”