Antena Meniu Search
x

Bebeluși botezați după personaje din Game of Thrones, în Scoția

Considerat unul din cele mai urmărite seriale din lume, Game of Thrones a reuşit să influenţeze milioane de oameni! Inclusiv pe cei care şi-au botezat copiii după unele dintre personajele seriei epice.

de Redactia Observator

la 20.03.2019, 17:49

Vezi și

Considerat unul din cele mai urmărite seriale din lume, Game of Thrones a reuşit să influenţeze milioane de oameni! Inclusiv pe cei care şi-au botezat copiii după unele dintre personajele seriei epice. În Scoţia, de exemplu, sunt o grămadă de prichindei care poartă numele Khal, Aria sau Khaleesi.

Deţinătorul a 38 de premii Emmy, Game of Thrones a devenit o sursă de inspiraţie pentru părinţi. Potrivit Arhivelor Naţionale din Scoţia în 2018 o fetiţă a fost botezată Khaleesi - după celebrul personaj Daenerys Targaryen, supranumită "Mama Dragonilor". Un nume întâlnit - de altfel- doar în tărâmul Westeros din Game of Thrones.

Dacă numele de Jon nu a fost luat în considerare - din cauză că era la modă şi înainte de lansarea serialului - numele Snow a fost întâlnit surprinzător de mai multe ori în Arhivele din Scoţia. Iar numele Aria a devenit un adevărat trend anul trecut. Patru fetiţe au fost botezate după fiica cea mică a lui Ned Stark.

Un nume des întâlnit în rândul băieţilor este Bran, un personaj important din Game of Thrones, care este totodată fratele mai mic al Sansei şi Aria Stark. Admiratoarele serialului cu dragoni şi ţinuturi medievale nu au uitat nici de Khal Drogo, soţul decedat al frumoasei Daenerys Targaryen.

Un băiat a fost botezat după personajul interpretat de Jason Momoa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bebeluși botezați după personaje din Game of Thrones, în Scoția