Antena Meniu Search
x

Berlinul SUB TEROARE! Ministrul german de Interne: Nu ne vor intimida. Târgurile de Crăciun nu vor fi anulate

Atacul de la Berlin, unde un camion a intrat în mulţimea strânsă la Târgul de Crăciun, omorând 12 persoane, a fost calificat de autorităţi drept "atentat", însă ministrul de Interne a anunţat că germanii nu se vor lăsa intimidaţi, iar târgurile de Crăciun nu vor fi anulate.

Atacul de la Berlin, unde un camion a intrat în mulţimea strânsă la Târgul de Crăciun, omorând 12 persoane, a fost calificat de autorităţi drept "atentat", însă ministrul de Interne a anunţat că germanii nu se vor lăsa intimidaţi, iar târgurile de Crăciun vor continua să fie organizate.

Ministrul german de Interne Thomas de Maiziere nu a oferit detalii despre suspect sau despre motivele acestuia.

„Nu contează ceea ce vom afla despre motivele şi mobilul atacatorului, nu trebuie să permitem să ne fie furat modul de viaţă bazat pe libertate”, a precizat ministrul într-un comunicat.

„Târgurile de Crăciun vor continua (...) cu implementarea de măsuri de securitate adecvate”, a adăugat el.

Informaţia a fost confirmată şi de Guvernul german, care a precizat că târgurile de Crăciun din ţară nu vor fi anulate.

„Ca măsură de precauţie, numărul patrulelor a fost suplimentat la Berlin. La fel ca şi în alte landuri, colegii noştri pleacă în patrule cu veste antiglonţ şi pistoale”, a precizat şi Poliţia din Berlin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Berlinul SUB TEROARE! Ministrul german de Interne: Nu ne vor intimida. Târgurile de Crăciun nu vor fi anulate