Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2022 în SUA. Americanii au fost mai cumpătaţi în anul cu cea mai mare inflaţie din ultimii 42 de ani

Cea mai mare inflaţie din ultimii 42 de ani nu le-a răpit americanilor plăcerea de Black Friday, dar i-a făcut mai cumpătaţi. Cumpărăturile online au fost sărit de 9 miliarde de dolari, însă au fost doar cu 1 procent mai mari decât anul trecut. În schimb, în magazine au fost cozi enorme...la mărunţişuri.

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 21:52

Vezi și

Milioane de americani au bătut magazinele la pas în căutare de chilipiruri. Unii vânau cadoul perfect de Crăciun, dar mulţi au vrut doar un mic răsfăț, ca în vremurile bune, fără scumpiri şi inflaţie. Febra cumpărăturilor l-a cuprins şi președintele Statelor Unite. Joe Biden a cutreierat, împreună cu familia, magazinele din oraşul Nantucket, unde merg de 40 de ani să petreacă Ziua Recunoştinţei.

Reversul medaliei a fost protestul angajaţilor Amazon. De ziua preţurilor mici, au cerut mai mulţi bani. În Venezuela, Black Friday a adus haosul. Ţara trece prin una dintre cele mai severe crize economice din istorie, iar localnicii au profitat de oferte ca să îşi facă aprovizionarea pentru sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Black Friday 2022 în SUA. Americanii au fost mai cumpătaţi în anul cu cea mai mare inflaţie din ultimii 42 de ani